Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Levering/handelingskosten
Bestellingen worden doorgaans binnen 2-5 werkdagen geleverd. Voor Duitsland kan deze termijn iets langer zijn.
Let op: wanneer uw bestelling geplaatst is, kan deze niet meer aangepast worden (de geplaatste bestelling is definitief).
-De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts € 5,95 per bestelling. Bij een bestelling boven de € 20,00 betaalt u geen verzendkosten, de producten worden dan GRATIS verzonden.
-De verzendkosten voor Duitsland bedragen €8,95 per bestelling. Bij een bestelling boven de € 50,00 betaalt u geen verzendkosten, de producten worden dan GRATIS verzonden.

2. Prijzen
De prijzen op het moment van bestelling van een artikel zijn van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijk bepaalde BTW. De informatie die op deze internetsite en in e-mails van Younique wordt aangeboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van artikelen.

3. Kortingsbonnen & actiecodes
Een kortingsbon kan niet in combinatie met andere actiecodes gebruikt worden voor dezelfde bestelling. Eén kortingsbon mag maar voor één enkele bestelling gebruikt worden, met inachtneming van de geldigheidsperiode. Indien het bedrag van de bestelling lager is dan de kortingsbon, komt het overblijvende saldo te vervallen. Younique behoud zich het recht kortingsbonnen en actiecodes te weigeren, indien Younique vermoed dat deze frauduleus of door een fout verstrekt zijn. In dat geval zal Younique u zo spoedig mogelijk daarover inlichten.

4. Eigendomsvoorbehoud
De artikelen blijven eigendom van Younique tot het volledige factuurbedrag door u is voldaan.

5. Bescherming van persoonsgegevens
De gegevens die nodig zijn voor de afwikkeling van de bestelling worden opgeslagen en in het kader van de afwikkeling van de bestelling eventueel doorgegeven aan ondernemingen die met ons zijn gelieerd of bedrijven die een deel van onze dienstverlening uitvoeren. Younique behoudt zich het recht voor om over de door u verstrekte gegevens een analyse uit te voeren en op basis van verkregen informatie een alternatieve betaalwijze aan te bieden. Over eventuele beslissingen en conclusies kan niet worden gecorrespondeerd. Uiteraard worden al uw persoonsgegevens strikt vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. Younique zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

6. Retourneren
U kunt een product ongeopend, ongebruikt en in originele verpakking binnen 14 dagen retourneren.
– Neem contact met ons op om je retourzending te melden.
– Dit doe je door een mail te sturen naar info@younique-beautycare.nl onder vermelding van je naam, ordernummer en reden van retour. Indien wij geen retourmelding hebben ontvangen, kunnen wij je retour helaas ook niet in behandeling nemen.
– Stuur de retour + eventuele gratis ontvangen producten zoals samples of miniaturen per post op naar het opgegeven adres.
– Retourkosten zijn voor eigen rekening.
– Na controle van de retourzending wordt het bedrag zo spoedig mogelijk aan u overgemaakt op de bankrekening waarmee de betaling is voldaan.

7. Garantie
Tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, zijn de Nederlandse wettelijk vastgestelde garantiebepalingen van toepassing.

8. Toepasselijk recht
Op deze internetsite en deze algemene voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

9. Betaalmogelijkheden
Younique biedt de volgende betaalmethoden aan: iDeal